Leasing af luksusbiler

Biler og især luksusbiler er noget, der har betaget os siden vi var helt små drenge. Det er dog en stor og tung økonomisk post, hvis man skal ud og investere i en luksusbil. I stedet for at glemme sin drøm om den helt rigtige bil, så bør man i stedet finde nye og billigere alternativer.

Selvom leasing af luksusbiler ikke er noget decideret nyt fænomen, så er det først indenfor de seneste år, at den brede del af befolkningen, har fået øjnene op for den løsning. Leasing af luksusbiler er nemlig ikke forbeholdt de særligt velhavende. Med flexleasing kan du få din drømmebil til en favorable pris.

Leasing af luksusbiler – Få bilen du drømmer om

Uanset om du er kvinde eller mand, så går du måske rundt med nogle drømme om at køre i den helt rigtige fede luksusbil. Hos os kan vi sammen gøre den drøm til virkelighed. Leasing af luksusbiler er nemlig noget af det som vi specialiserer os indenfor.

Vi vægter ærlighed og gennemsigtighed højt og handler du hos os, så kan du trygt stole på, at vi sikrer dig den absolut bedste handel. Uanset om du selv har fundet drømmebilen eller om du skal have hjælp og vejledning af os, så finder vi den og sørger for, at du snart kan sætte dig bag rattet i din drømmebil.

Undgå at betale overpris for leasing af luksusbiler

Det kan være svært at gennemskue, hvor meget man rent faktisk kommer til at betale for leasing af en bil på leasingmarkedet sådan som det ser ud i dag. Det er også en af grundene til, at vi i sin tid valgte at tage sagen i egen hånd. Leasing af både almindelige og luksusbiler skal nemlig gøres gennemsigtigt for leasingtageren – dig.

Derfor tager vi og ekstra god tid til at gennemgå alle detaljerne, der er, når man leaser en bil. Vores kunder har første prioritet, hvorfor vi vælger at nedprioritere en høj avance. Det gør vi da, vi gerne vil have glade og tilfredse kunder, der kommer igen. Og det har vi haft stor succes med.

Vi er til for dig

Markedet for leasing er desværre lidt mudret og det kan være svært og kompliceret stof, at sætte sig ind i en leasingaftale. Nogle firmaer forsøger at skjule de egentlige omkostninger, ved at skabe lave engangsydelser og i stedet indsætte sære og mærkværdige udgifter ind andre steder, så gennemsigtigheden forsvinder.

Vi har valgt at gå i den stik modsatte retning. Intet står med småt og du løber ikke ind i uforudsete udgifter. Alt står klart og tydeligt i den leasingkontrakt, som vi også gennemgår sammen med dig.

Flexleasing af luksusbil

Når det drejer sig om luksusbiler, så er flexleasing særlig fordelagtigt. Det drejer sig især om biler, der har en høj handelsværdi på det danske marked, hvor man kan spare rigtig mange penge på at flexlease frem for at købe på traditionel vis.

Hvis du ønsker at køre i en bil med følgende karakteristika, så kan flexleasing være noget for dig:

 • Har en handelsværdi på over 180.000 kr. ex. afgift.
 • Sæsonleasing
 • Ønsker at skifte bil ofte

Fordele ved flexleasing af luksusbiler

Der er mange fordele ved at flexlease en bil frem for at købe. Den helt overordnede fordel er naturligvis, at du sparer rigtig mange penge. Faktisk kommer du ofte af med en brøkdel i forhold til en bil, der er købt på traditionel vis.

Det er ikke for godt til at være sandt, for hele pointen med at flexlease er nemlig, at du ikke betaler registreringsafgiften på 150% på en gang, som når du køber en bil. I stedet så benytter man sig af metoden, hvor man forholdsmæssigt betaler afgiften. Det betyder, at du udelukkende betaler afgift for den tid, hvor du leaser bilen.

 • Lav engangsydelse
 • Få råd til en luksusbil til en lav pris
 • Undgå store værditab
 • Bilen kan sælges på det internationale marked efter endt leasingperiode
 • Skift bil oftere
 • Billigere forsikring
 • Sæsonleasing

Lave totalomkostninger

Totalomkostningerne bliver ofte mere end halveret, når du flexleaser, hvilket gør det så attraktivt for mange. Vi har valgt at vores kunders tilfredshed vægter højere end avancen, og derfor kører vi altid med en lav avance. Den er ligesom alle andre udgifter gennemsigtige og den fremgår derfor tydeligt i leasingkontrakten.

Flexleasing er for alle

Vi har især specialiseret os indenfor privatleasing og leasing af luksusbiler, hvorfor vi er meget skarpe på at finde de bedste biler og den bedste pris til dig. Hvis du handler med os, så kan du stole på, at vi er der for dig, hvis du skulle få brug for det.

Selvom du har et ønske om en luksusbil, så er den drøm indenfor rækkevidde, da engangsydelserne og de månedlige udgifter er så lave i forhold køb af en bil. Engangsydelsen svarer ofte til ca. 15-20% af handelsværdien, hvilket må siges at være meget lidt.

En luksusbil som familiebil

Du behøver derfor hverken være velhavende eller have mange biler i forvejen, bare fordi du ønsker at køre rundt i en luksusbil. En luksusbil er nemlig for alle, både til ungkarlen, forretningskvinden eller familien, der gerne vil køre i noget ordentligt.

Med en leasingkontrakt hos os, så ved du hvordan dine udgifter ser ud hver måned, og der kommer derfor ingen uforudsete udgifter i forbindelse med leasing.

Vi gennemgår gerne andres leasingtilbud

Har du fået et leasingtilbud hos en anden forhandler, så gennemgår vi det gerne sammen med dig og ser om vi kan matche det eller gøre det endnu billigere. I langt de fleste tilfælde kan vi det, da vores avance er så lav. Desuden har vi et stort kendskab til flere forskellige markeder for brugte luksusbiler i hele Europa.

Selv små ændringer i antal kilometer kørt, årstal eller lignende kan nemlig have en rigtig stor betydning for den månedlige udgift. Også måden som man afskriver på, har en betydning for, om du skal betale ekstra omkostninger efter endt leasingperiode.

Slip for ekstra omkostninger

Vi har valgt at lave en relativ konservativ afskrivning på bilen, der er en smule højere end forventet på ca. 15-20%. Det betyder, at du som leasingtager, kan træde ud af kontrakten efter endt leasingperiode uden at skulle betale nogle meromkostninger.

Du bør derfor ikke lade dig snyde af en for høj afskrivning. Det får du ikke noget ud af, de eneste der tjener noget på det er leasingselskabet, da friværdien dermed blot ryger direkte ned i deres lomme.

Lille værditab

Værditabet på bilen bliver derfor så lille så muligt og når du skal sælge bilen igen efter endt leasingperiode, så risikerer du derfor ikke nogen ekstra omkostninger.vi satser derfor ikke, og sætter derfor altid værditabet til at blive relativt højt, netop for at sikre, at du ikke ender med et værditab.

I stedet kan du sælge bilen videre med en lille fortjeneste i stedet for at skulle af med penge. Der er dog ikke tale om en direkte profit, da lovgivningen ikke tillader, at bilen sælges over den aftalte restværdi.

Vi laver altid skræddersyet leasingaftaler

Intet fungerer som på samlebånd for os. Hver kunde får lavet hver sin personlige kontrakt. Det betyder også, at hvis du har et bestemt ønske til antal kilometer f.eks., så skal netop din kontrakt naturligvis tage højde for det.

Alle vores kunder får det som de ønsker, for vi har alle vores særlige behov som skal imødekommes. Vi er stolte af, at vi bruger både tid og energi på at udregne og levere en kontrakt, der tager udgangspunkt i hver enkelt kunde.

Slip for al bøvlet

Hvis du har fundet drømmebilen f.eks. på det tyske bil marked, så kan vi naturligvis hjælpe med alt det praktiske i forhold til indkøb, transport og så videre. Hvis du ikke gider at slide dig igennem brugtbilsmarkedet, så kan du også trygt overlade din søgen til os.

Du skal blot lade os vide, hvilken bil eller biltype, som du er interesseret i. Derfra tager vi over, og vi finder den helt rette bil til dig. Det kan også være, at vi finder nogle forskellige biler, som du så kan vælge ud fra. Alt sammen gør vi det i et tæt samarbejde og taler åbent om fordele og ulemper i forhold til de forskellige biler.

Forskellige leasingperioder alt efter dine ønsker

Det er meget forskelligt om vores kunder ønsker korte eller længere leasingperioder. Normalt kører en leasingperiode i enten 12, 24 eller 36 måneder.

Ønsker du at genforhandle den samme bil efter de 12 måneder, så sker det på baggrund af restværdien efter de 12 måneder. Derfor får du en langt billigere bil end i den første periode. Det som der ofte sker, det er dog, at vores kunder i stedet har fået smag på at prøve at køre i nye biler og de vælger derfor at prøve en ny bil i stedet for at få den gamle tilbage.

Regneeksempel

Det kan være svært at få et godt overblik over alle de forskellige informationer, som du har set og læst her på siden. Derfor kan vi synliggøre fordelene ved at flexlease med dette lille regneeksempel. Ønsker du at se det i fuldt format så se under Flexleasing FAQ.

Forholdsmæssig afgift

Tager vi udgangspunkt i en lækker luksusbil som en Audi A6 3,0 TDI, årgang 2017, så ender du med at skulle betale 660.000 kr. på fuld afgift. Prisen uden afgift er på 300.000 kr. og afgiften ligger på hele 360.000 kr. og udgør dermed hele 60%.

Benytter du dig i stedet af flexleasing på 12 måneder, så ender du med at skulle betale 37.152 kr. Idet bilen er mere end 36 måneder gammel, så ligger beregningsfaktoren for afgiften på 0,5%. den månedlige rente af rest afgiften er fastsat af SKAT og ligger på 2,4%, hertil kommer der slutteligt moms.

Det kan vi blandt andet gøre for dig

Sådan som vi helt konkret gør, når vi skal finde det bedste tilbud til dig, det er at søge efter den bil som du ønsker (naturligvis). Hvis den du selv har fundet drømmebilen, så prøver vi at indhente tilbud på netop den slags bil. Hvis vi finder bilen, men blot et par måneder ældre, så kan det være at beregningsfaktoren bliver lavere, hvilket har en stor betydning.

Det er blot et eksempel på, hvordan vi sikrer at du får den laveste pris hos os frem for andre leasingfirmaer. Det ligger os desuden på hjertet at gøre vores kunder tilfredse og se dem køre væk i deres drømmebil.

Få et uforpligtende leasingtilbud

Hvis du er interesseret i at lease en bil hos os, så skal du endelig kontakte os på enten telefon: 31 25 02 56 eller på mail: kontakt@bendiksenleasing.dk. Vi kan altid komme med et uforpligtende tilbud. Vi kan også tage et møde, hvor vi får snakket igennem, hvad dine behov er og hvordan du forestiller dig, at en leasingaftale ser ud.

På den måde kan vi skræddersy en aftale, som passer både dig og os. Uanset om du har et konkret ønske om en ny bil eller om det blot er en drøm, så inddrag os, og sammen kan vi sammen finde ud af, om det er løsningen for dig.

Er leasing noget for mig?

Vi oplever i høj grad at leasing er noget for alle. Det gælder også, når det drejer sig om luksusbiler. Alligevel er det ikke noget som alle gør brug af, og det er også helt forståeligt. Hvis du ønsker at beholde bilen i mere end 6 år, så er leasing som udgangspunkt ikke noget for dig.

Ærlighed, tillid og gennemsigtighed

Leasing er nemlig mest fordelagtig over en mere kortsigtede periode. Flexleasing er nødvendigvis heller ikke for dig, hvis du ønsker en bil i en lavere prisklasse eller hvis du ønsker en bil med relativt lidt udstyr. Hvis det er dine behov, så kan det i nogle tilfælde bedst betale sig, at du køber en bil på traditionel vis.

Den slags er vi også meget ærlige omkring. Viser det sig, at du kan få et leasingtilbud hos et andet firma, som vi ikke kan matche eller stå inde for rent forsvarligt, så er vi også ærlige over for dig. Ærlighed, tillid og gennemsigtighed er nøgleord for os, og vi lever efter dem i hver eneste handel.

Vi finder din næste drømmebil – til næsten ingen penge

Som du nok kan høre, så er der en masse muligheder for at gøre en rigtig god handel, som gavner både din køreglæde og din pengepung. Det handler i vid udstrækning om at finde en forhandler, som du har tiltro til, da leasing langt hen ad vejen handler om tillid.

Vi er den rigtige forhandler for dig, da vi er ærlige og altid arbejder for, at du får den absolut bedste handel. Det gør vi ved at være detaljeorienteret og grundige, når vi finder drømmebilen til dig. Så tøv endelig ikke med, at tage kontakt til os – vi kan helt sikkert også hjælpe dig med at finde din næste drømmebil til en langt lavere pris.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.