Kontakt os & lad os finde din næste drømmebil

Hvorfor ikke gøre drømmen om en luksusbil til virkelighed. Med flexleasing kan du snart sætte dig bag rattet i din drømmebil. Vi har specialiseret os indenfor især flexleasing af luksusbiler, og du er i trygge hænder, når du leaser din næste bil hos os.

Vi er ærlige og troværdige og gennemsigtighed er et mantra som vi lever efter hos os. Du finder derfor intet, der er skrevet med små hos os, i stedet fremgår alt tydeligt i din leasingkontrakt. Forud for en leasingaftale, så gennemgår vi alle detaljer, så du kan være tryg, når du kører herfra.

Hent et uforpligtende tilbud

Du kan helt uforpligtende hente et tilbud om flexleasing af en luksusbil hos os.

KONTAKT OS
Tag endelig kontakt til os:

Telefon: 31 25 02 56
Mail: kontakt@bendiksenleasing.dk

Vi kan sammen få din drøm til at blive til virkelighed.

Skriv til os

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Leasing af en luksusbil er for alle

Flexleasing er for alle, der ønsker en lækker luksusbil. Du sparer mange penge, når du vælger at bruge flexleasing som løsning frem for at købe en bil på traditionel vis. Der er flere forskellige grunde til at vælge en flexleasing løsning:

  • Få råd til drømmebilen
  • Skift bil oftere
  • Slip for store værditab
  • Slip for at betale for registreringsafgiften på én gang
  • Sæsonleasing

Vi sætter kunden i første række

Når du henter leasingtilbud fra andre, så kan det være svært at gennemskue, hvad der egentlig er et godt tilbud. Det handler nemlig ikke kun om den laveste engangsydelse eller den laveste månedlige beregning. Det handler også om afskrivningen, da du selv hæfter for restværdien.

Derfor er der meget fornuft i at vælge et leasingfirma, som du kan stole på. Det gør man ofte ved at mødes ansigt til ansigt og derefter kan man danne sig et billede af, hvem man har med at gøre. Derfor vægter vi personlige møder højt, og hvis du er interesseret, så står vi altid til rådighed.